Pages

Ads 468x60px

16 Aralık 2008 Salı

Vişneli Parfe

Malzemeler
2 Su bardağı süt
2 Poşet krem şanti
1 Su bardağı vişne
1 Paket vişne jölesi
3 Kahve fincanı sıcak su
2 Adet yumurta akı
Süslemek için :Badem
Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 12
Yöntem
Hazırlanışı
Sütü, krem şanti ile iyice çırpın.
Katılaştıktan sonra buzdolabında bir süre bekletin.
Vişnelerin çekirdeklerini çıkarın.
Çok fazla ezilmeyecek şekilde blendırdan geçirin.
Vişne jölesini 3 kahve fincanı sıcak sıda eritin.
Başka bir kapta yumurta aklarını kar olana dek çırpın.
Krem şantiyi, vişne jölesini, vişne tanelerini ve yumurta aklarını bir kapta iyice karıştırın.
İstediğiniz şekilde bir kablıba boşaltın.
Buzlukta en az 3 saat bekletin.
Soğutulmuş servis tabağına ters yüz edin.
Üzerini badem dilimleri ile süleyin.
Dilimleyerek servis yapın.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız